Clitoris

clitoris

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Clitoris“. Vind informatie over de clitoris en hoe je de clitoris moet stimuleren. Ook is er aandacht voor vragen over de clitoris.

De clitoris is een onderdeel van de vagina en is bij vrouwen het gevoeligste stukje van hun lichaam. Je kan de clitoris vinden tussen je schaamlippen en wordt in de volksmond ook wel kittelaar of clit genoemd. Bij stimulatie van de clitoris zal je al snel merken dat je opgewonden wordt. Er zijn meerdere manieren om je clitoris te stimuleren, als je single bent kun je je vingers gebruiken of een seksspeeltje. Voor vrouwen in een relatie kan de partner de clitoris verwennen met de mond en/of vingers. Zorg wel dat je in de juiste stemming bent en je openstaat voor stimulatie van de clitoris.

Clitoris informatie

Het zou je verbazen hoe groot je clitoris is, je ziet alleen een kleine uitstulping. Maar je clitoris is vele malen groter, het grootste deel zit namelijk van binnen, goed verstopt achter de schaamlippen en bij de ingang van de vagina. De g-spot is een onderdeel van je clitoris, je g-spot is te vinden aan de binnenkant van de vagina.

Clitoris & Seks

Stimulatie van de clitoris zorgt ervoor dat je in de stemming raakt voor seks. Ook tijdens de seks speelt je clitoris een rol, je zal merken dat als je tijdens de seks je clitoris stimuleert deze extra gevoelig is. Dit gevoel werkt bijna verslavend en laat je nog meer genieten van de seks. Vlak voor je orgasme merk je dat je clitoris overgevoelig wordt en dat kan irriteren.