G-Spot

g-spot

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “G-Spot“. Vind informatie over de g-spot en hoe je de g-spot moet stimuleren. Ook is er aandacht voor vragen over de g-plek.

De g-spot van de vrouw bevindt zich in de schede bij het schaambeen. De g-spot zit ongeveer op 5 centimeter in de schede van de vagina en voelt ribbelig aan. De g-spot is een uiterst gevoelig plekje van je lichaam en heeft de grootte van ongeveer van een dropje. Onderzoek heeft uitgewezen dat bijna 50% van de vrouwen een g-spot hebben. Dus niet elke vrouw heeft een g-spot.

Stimulatie van de G-spot

Door de gevoeligheid van de g-spot zal je bij erotische prikkelingen merken dat je orgasme een stuk heviger is. De Duitse Ernst Gräfenberg heeft de g-spot beschreven. De g-spot produceert een melkachtige vocht die zich ophoopt in de plasbuis. Dit wordt ook wel het vrouwelijke ejaculaat genoemd. Je kan je clitoris op verschillende manieren stimuleren, zo kan je je vingers gebruiken of de mond van je partner. Een andere manier is door middel van sexspeeltjes. Je hebt speciale g-spot vibrators, g-spot dildos en andere g-spot speeltjes voor stimulatie van de g-spot.