Handicap

handicap

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Handicap“. Vind informatie over seks voor mensen met een beperking. Ook is er aandacht voor vragen over seks met een handicap.

Heb je een handicap en staat dit in de weg van seksuele ontwikkeling. Er zijn vele instellingen voor mensen met een handicap die helpen bij het kennismaken van seks en alles wat daarbij komt kijken. Een handicap houdt meestal in dat je nog gewoon van seks kan genieten, helaas geldt dit niet in alle gevallen. Je kan een handicap hebben, waardoor seks niet mogelijk is. Eventueel kan je nog steeds genieten van seksuele handelingen en gevoelens, hiervoor is professionele hulp vereist.

Laat je handicap je niet in de weg staan

Er zijn zoveel verschillende handicaps in de wereld, dat het onmogelijk is om deze allemaal te bespreken. Je handicap kan op allerlei manieren in de weg staan. Ermee leren leven is erg belangrijk voor acceptatie van jezelf en acceptatie door anderen. Schaam je niet en durf je handicap bespreekbaar te maken. Je zal merken dat het grootste probleem vaak jezelf bent.

Seks voor mensen met een beperking / handicap

Als je een handicap hebt, kan je vaak nog steeds genieten van seks of seksuele handelingen. Heb je problemen bij het vinden van een partner, er zijn vele dating bureaus die gespecialiseerd zijn in relaties van gehandicapten mannen en vrouwen. Zo kan je de perfecte match vinden en genieten van een heerlijk liefdesleven. Er zijn zelfs sekswerkers die gehandicapten helpen bij het beleven van orgasmes. Laat je handicap dus niet je leven bepalen en geniet van al het moois wat het leven te bieden heeft.