Penis

penis

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Penis“. Vind informatie over de penis en hoe je deze moet stimuleren. Ook is er aandacht voor vragen over de penis.

De penis blijft iets fascinerend en ondanks dat er veel over gepraat wordt is er nog weinig bekend. Wist je bijvoorbeeld dat je penis kan breken of dat er wel 25x meer bloed in je penis stroomt tijdens een erectie? Je penis heeft een eigen willetje en kan opgewonden raken van de kleinste dingen, denk aan een busritje, fietstochtje of als er een mooie dame langsloopt. Dit wordt allemaal gestuurd door het autonome centrale zenuwstelsel.

Verschillende soorten penissen

Penissen komen in allerlei vormen, maten en lengtes voor. De grootte van de penis is altijd discussie over, je hebt de zogenaamde bloedlul als de vleeslul. Een bloed penis wordt aanzienlijk groter tijdens een erectie, dit komt door de bloed die door de penis stroomt. Bij vlees penissen is de standaard maat van de penis meestal een stuk groter, maar groeit deze amper bij een erectie. De gemiddelde lengte van een stijve penis is 12 tot 15 centimeter.

Stimuleren van de penis

Er zijn veel verschillende manieren om je penis te stimuleren. Meest voorkomende manier van stimulatie van de penis is d.m.v. aftrekken. Uiteraard kan je ook je penis stimuleren met seks, orale seks en wrijving. Daarnaast zijn er ook vele penis seksspeeltjes, waarmee je penis kan verwennen. Denk aan masturbators, penisringen, opblaaspoppen en allerlei andere soorten penis sex toys.