Vagina

vagina

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Vagina“. Vind informatie over de vagina en hoe je de vagina moet stimuleren. Ook is er aandacht voor vragen over de vagina.

Elke vrouw is gezegend met een vagina. Een vagina is een opening van het lichaam dat uitkomt in de baarmoederhals van de vrouw. Een gemiddelde vagina is tussen de 6 en 10 centimeter diep. De wanden van de vagina kunnen nauw aanvoelen, maar is een stuk rekbaarder en soepeler dan je zou denken. Bij opwinding wordt je vagina een stuk wijder en vochtiger. De vagina heeft tevens als grote doel van het leven de geboorte.

Ontdek je eigen vagina

Je eigen vagina ontdekken hoort bij het seksueel volwassen worden. Bekijk je vagina in de spiegel en ontdek je vagina met je vingers. Bekend worden met je eigen vagina is erg belangrijk. Ook masturberen is een goede manier om je eigen vagina te ontdekken. Je vagina heeft buitenste schaamlippen, binnenste schaamlippen, venusheuvel, opening vagina, clitoris en een plasgaatje. Ook de g-spot is een onderdeel van de vagina.

Stimuleren van de vagina

Er zijn meerdere manieren om je vagina te stimuleren. Elke vrouw zal bij de eerste keren zelf op onderzoek uitgaan met de vingers. Jezelf stimuleren met vingers wordt ook wel vingeren genoemd en is de perfecte manier om je vagina te ontdekken. Als je een partner hebt kan hij via vingeren, beffen of penetreren ook je vagina stimuleren. Daarnaast zijn er seksspeeltjes speciaal voor de vagina, zoals vaginale balletjes, vibratie eitjes, dildos, vibrators, vagina pompen en vinger speeltjes. De vagina sex speeltjes zijn een goede manier om jezelf te plezieren als je geen vriend hebt of als aanvulling op je seksleven.