Huwelijk

Huwelijk

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Huwelijk“. Vind informatie over het huwelijk en alle dingen die erbij komen. Ook is er aandacht voor relatieproblemen.

Huwelijk

Het huwelijk is iets moois en komt als het goed is niet te vaak voor in je leven. Tijdens de aanloop naar het huwelijk heb je vaak al een hele lang weg afgelegd. De hoogtepunten en hobbels hebben jullie overwonnen en de vervolgstap is duidelijk, het huwelijk! Misschien is er zelfs een kinderwens, ben je in verwachting of hebben jullie samen al een kind. Het huwelijk zelf is een dag die je nooit meer zal vergeten, deze dag speciaal maken is dus extra belangrijk. De zoektocht naar een geschikte trouwlocatie, ringen en huwelijksreis kan beginnen. Vooral voor de vrouw is dit een leuke tijd, de man houdt zich vaker op de achtergrond en laat het regelen over aan de vrouw.

Getrouwd zijn

Getrouwd zijn is speciaal, iemand die in je team zit is erg belangrijk. De liefde en warmte die jullie elkaar geven is voor elk mens belangrijk. Je zal floreren. Geef dit ook niet zomaar op, bij problemen kun je altijd naar een mediator gaan of een relatietherapeut benaderen. Een oplossing ligt vaak voor de hand.  

Huwelijksproblemen en huwelijk ontbinden

Het is niet altijd paas en vree tijdens een huwelijk. Echtscheidingen komen helaas steeds vaker voor en is bijna een geaccepteerd ding in Nederland. Het ontbinden van een huwelijk gaat niet over één nacht ijs en is vaak een opeenstapeling van dingen, waardoor jullie besluiten om uit elkaar te gaan. Helaas is dit niet altijd in goed overleg, als er met ruzie besloten wordt om het huwelijk te ontbinden mondt dit vaak uit tot een vechtscheiding. Dit is zeker als er een kind in het spel is niet een ideale situatie. Zorg dus altijd dat jullie met respect uit elkaar gaan en het huwelijk op een goede manier kunnen afsluiten.