Samenwonen

samenwonen

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Samenwonen“. Vind informatie over samenwonen en de eerste keer samenwonen. Ook is er aandacht voor problemen tijdens het samenwonen.

Samenwonen met je partner

Samenwonen met je partner is altijd spannend. Vaak hebben jullie al een tijdje een relatie en zijn jullie opzoek naar de volgende stap. Samenwonen is dan een logische vervolgstap en is de ideale manier om te testen of jullie relatie zo sterk is dat het samenwonen overleefd. Samen boodschappen doen, de rekeningen delen, samen koken, samen slapen, samen wakker worden, samen schoonmaken, alles gaat in deze periode samen. De irritaties kunnen hierbij snel oplopen en belangrijkst is hoe jullie die irritaties oplossen en behandelen. Na het samenwonen volgt vaak het zwangerschap en het huwelijk.

De eerste keer samenwonen

Als je voor het eerst samen gaat wonen brengt dit een hoop spanning met zich mee. Waar gaan we wonen?, welke spullen moeten we kopen?, kan ik het wel aan?, zijn veel voorkomende vragen. Blijf jezelf en onthoud dat zelfs de koning naar de wc moet, dus schaam je niet als bijvoorbeeld moet poepen of een boer moet laten.