Verleiding en Opwinding

verleiding en opwinding

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Verleiding & Opwinding“. Vind informatie over hoe verleiding en opwinding bij de meeste mensen werken. Ook is er aandacht voor diverse technieken.

Verleiding & Opwinding

Op het internet en in vele boeken worden tips gegeven over verleiding en opwinding. Iedereen heeft zijn eigen manieren om iemand te verleiden of op te winden, hier kan zeker in veel gevallen veel aan bijgeschaafd worden. Je zou denken dat de openingszin het belangrijkst is, toch is dit niet het geval. Het eerste moment van verleiding en opwinding is namelijk non-verbaal, dus zonder dat er wat gezegd wordt. Deze eerste indruk is vaak het belangrijkste om te bepalen of je openstaat voor degene. Waar van oudsher de man is die indruk moest maken op de dames, zie je tegenwoordig dat steeds meer vrouwen deze rol overnemen en zo de lead nemen in het verleiden en opwinden.

Iemand verleiden

Er zijn zoveel manieren om iemand te verleiden dat je er met gemak honderdduizenden pagina’s over kan vullen. Belangrijkst is altijd dat je jezelf blijft, uiteraard kun je je eigen techniek verbeteren en aanpassen, maar uiteindelijk is jezelf zijn het grootste pluspunt om iemand te verleiden. Daarnaast is je spreektaal, uiterlijk en innerlijk belangrijke tools bij het verleiden van een persoon. Een originele openingszin kan uitermate handig zijn, laat je van je leuke kant zien en zorg dat je een glimlach tovert bij de te verleiden persoon.

Iemand opwinden

Het opwinden van iemand is altijd persoonlijk, elke man of vrouw heeft zijn eigen gevoelige punten. Dit kan zijn romantische praatjes, een romantische setting met kaarsjes, een warm bad, een serenade, een lieve brief, een romantisch liedje of een sexy lingerie setje. Als je een partner hebt ken je de romantische punten van je lief en weet je precies hoe je je partner verleid en opwindt. Dit kan bijvoorbeeld met een sex toy, een lekkere massage of een avondje uit.