Seks

seks

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Seks“. Vind informatie over seksstandjes, sekstechnieken, zelfbevrediging, sekstips, seksvragen, seksverhalen, seksspeeltjes en seksuele voorlichting. Ook is er aandacht voor seksuele problemen en hoe je deze kan oplossen.

Seks is leuk, spannend en bovenal erg goed voor je lichaam en geest. Volwassenen met een gezonde seksrelatie zijn vaak een stuk vrolijker en gezonder. De eerste keer seks ligt bij iedereen nog in het geheugen, of je er nou van genoten hebt of niet. Erotische prikkels komen vroeg of laat bij elke man of vrouw boven borrelen.

Regels tijdens seks

Belangrijk bij elke keer dat je seks hebt is dat je je partner vertrouwt en dat je er zelf voor de volle 100% achter staat. Is dit niet het geval doe het dan niet, laat je nooit onder druk zetten om seks te hebben. Communiceer met je partner hierover en geef duidelijk aan wat jouw grenzen zijn. Hierdoor zal je intenser en volledig kunnen overgeven aan de erotische ervaring. Er is nog zoveel te ontdekken over seks, dat je er makkelijk duizenden boeken over kan schrijven en dat is zonder meer ook gebeurt.

Zin in seks

Heb je zin in seks, dan is vaak de juiste seksuele prikkeling al voldoende om helemaal in de sfeer te komen. Dit kan een aanraking, een mooie dame of heer zijn die je voorbij ziet komen, maar kan ook een lekker nummertje zijn op de radio. Zin in seks is iets ongrijpbaars en zal op sommige momenten ineens naar boven komen. Een simpel busritje of fietstochtje kan je zin in seks al meteen aanwakkeren.

De eerste keer seks

Als je voor de eerste keer seks hebt is dit altijd spannend. Hoe hard je ook tegen jezelf zegt dat het niet spannend is, spannend is het. Belangrijk is dat je er volledig achterstaat en je ook zeker van bent dat de jongen of meisje ook de juiste persoon is waarmee je jouw eerste keer seks mee wilt beleven.