Eerste Keer Aftrekken

eerste keer aftrekken

Als jongen begin je in de puberteit kennis te maken met je eigen lichaam. Je begint je penis te ontdekken en voelt en ziet wat er gebeurt als je een erectie krijgt. De eerste keer aftrekken is altijd spannend, eng en nieuw. Belangrijk is dat je compleet ontspannen bent en niet gehaast te werk gaat. Je leert je eigen erectie ontdekken en gaat onderzoeken welk ritme en tempo voor jou fijn is. Via aftrekken kun je als jongen klaarkomen, uiteraard kun je je ook laten aftrekken door je partner. Dit is altijd spannend en leuk, maar voor de meeste jongens is de eerste keer aftrekken discreet in eigen huis.

Hoe trek ik mij af?

Om jezelf af te trekken, plaats je je hand om de penis. Ontdek wat jij lekker vindt is dat als je je penis wat harder vasthoudt of juist wat zachter. Beweeg je hand heen en weer over zowel de penis als wel de eikel, ontdek ook hier ook weer zelf hoeveel vingers je gebruikt of je hele hand. Speel met het ritme van bewegen, wissel af tussen korte rukken en langere bewegingen. Ook met de snelheid van bewegen kun je variëren. Voelt je penis stroef aan tijdens het aftrekken? Gebruik dan een glijmiddel, hiermee wordt het aftrekken een stuk soepeler.

Laten aftrekken

Heb je een seks partner? Dan kan je je ook laten aftrekken. Dit is voor veel heren een goede manier om een nieuwe aftrek techniek te ontdekken. Elke man zal aftrekken anders ervaren als de andere, communiceer daarom als je iets niet fijn vindt. Ontdek samen wat voor jullie de beste manier is om elkaar erotisch te plezieren. Vingeren is de vrouwelijke variant van aftrekken en is een leuke bezigheid om samen met je partner van te genieten.