Eerste Keer Pijpen

eerste keer pijpen

De eerste keer een jongen pijpen is een hele opgave voor elke vrouw en man. Pijpen wordt ook wel zuigen en orale seks genoemd en is een manier om een man klaar te laten komen. De eerste keer pijpen is vaak met je eerste vaste vriendje en is qua leeftijd moeilijk aan te geven. De één zal voor het eerst pijpen op de vijftiende waar de andere pas op haar achttiende voor het eerst iemand pijp. Pijpen is met de tong en mond de penis van de man verwennen. Er zijn verschillende pijp technieken mogelijk, afwisseling speelt een grote rol.

Voor het eerst pijpen

De eerste keer pijpen kan je het vies, niet lekker, eng en spannend vinden. Je pijp techniek zal niet direct het best zijn, waardoor de eerste keer pijpen vaak een hele ontdekkingstocht is. Communicatie en vertrouwen speelt ook bij deze seksuele handeling een belangrijke rol.

Hoe kan ik het best pijpen?

Zorg dat je tong en lippen nat zijn, dus geen droge mond. Begin met het likken van de penis en eikel, eventueel kan je met je handen gelijktijdig de ballen plezieren. Neem vervolgens de penis in de mond en wissel af tussen korte zoentjes en lange halen, zoek naar een manier die voor jullie beide lekker en fijn is. Gebruik ook verschillende zuig technieken en wissel daar mee af. Wissel daarnaast ook qua bewegen en likken van bijvoorbeeld de eikel of de schacht. Een tip is om de penis met één hand vast te houden, zo kan je zelf bepalen hoe ver je de penis in de mond neemt.