Eerste Keer Vingeren

eerste keer vingeren

Tijdens de ontwikkeling van het lichaam leren dames hun eigen lichaam kennen. De ontwikkeling begint al bij de geboorte en tijdens de puberteit begin je steeds grotere stappen te maken. Seksualiteit is een onderdeel van de ontwikkeling van kind naar jong volwassenen. De eerste keer vingeren hoort bij de seksuele ontwikkeling. Je begint de vagina te ontdekken en zoekt naar manieren om te masturberen. Het is moeilijk aan te geven wanneer vrouwen voor de eerste keer vingeren, dit kan al rond het tiende jaar zijn, maar kan ook later rond de zestiende zijn.

Hoe moet ik vingeren?

Door middel van vingeren stimuleer je de vagina. De meest gevoelige plekjes van de vagina zijn de schaamlippen, clitoris en g-spot. Tijdens het vingeren kun je langs alle gevoelige plekjes van je lichaam om zo tot een heerlijk hoogtepunt te brengen. Er zijn verschillende vinger technieken, je zal zelf moeten leren ontdekken wat voor jou fijn aanvoelt en lekker is. Er zijn zelfs speciale vinger speeltjes, waarmee je een ideale tool hebt om nog meer genot te halen uit het vingeren.

Samen masturberen

Heb je een partner? Dan kunnen jullie ter afwisseling ook elkaar verwennen. Dit is voor beide een leuke ervaring, omdat je als dame iemand anders je laat vingeren en je als vrouw een man kan aftrekken. Dit is spannend, leuk en vooral de eerste keer kan het eng zijn. Als je je partner volledig vertrouwd kunnen jullie heerlijk samen masturberen.