Webcamsex

webcamsex

Webcamsex valt onder cybersex en is een manier om online in erotisch contact te komen met een onbekende webcam dame of heer. Webcamsex kan interactief zijn, waar je dus samen met de andere webcammer erotische handelingen verricht. In de meeste gevallen is webcamsex een dame die tegen betaling erotische handelingen verricht bij haar zelf, eventueel met jou als opdrachtgever. Let wel dat hier vaak hoge kosten aan verbonden zijn en je dus op hoge kosten wordt gejaagd, meestal betaal je per minuut of per 10 minuten.

Webcamsex websites

Er zijn online vele verschillende soorten webcam seks websites. De camgirls (vrouwelijke webcammers) en camboys (mannelijke webcammers) die op deze website te binden zijn verrichten seksuele handelingen tegen betaling. Uiteraard heb je ook webcam websites waar je op zoek kan gaan naar iemand die ook webcam seks wil hebben. Vaak is dit in wederzijds goedvinden, waardoor er geen kosten aan verbonden zijn.

Hoe hou je webcamseks veilig?

Seks via de webcam kan als leuk en spannend ervaren worden. Maar net als alles wat je online doet, kleven er ook bij webcam seks gevaren. Dit kan je voorkomen door het op safe te spelen en alleen webcam seks hebt met bekende. Mocht je degene niet kennen let dan goed op op je anonimiteit. Maak afspraken dat jullie elkaar niet opnemen en/of deelt met andere. Zorg er ook altijd voor dat je gezicht niet in beeld is, dit voorkomt herkenning en is bij verspreiding een stuk minder erg, dan dat je met je gezicht op beeld staat. Let dus altijd goed op met wie je webcamsext en doe dat niet zomaar met iedereen.