BDSM

bdsm

BDSM is één van de populairste vormen van seks aan het worden. De letters BDSM staan voor: B = Bondage D=Discipline S=Sadisme en de M=Masochisme. Bondage houdt voornamelijk in dat de onderdanige wordt vastgebonden, het gevoel van macht en onderdanigheid komt hierin goed naar voren. Discipline heeft betrekking op de gehoorzaamheid en het opvolgen van (erotische) opdrachten. Sadisme heeft meer te maken met de fysieke en mentale pijn. De sadist is de baas en is verantwoordelijk voor de loop van de BDSM ervaring. Masochisme heeft te maken met het ervaren van pijn, dat als lust opwekkend wordt ervaren. SM speeltjes en bondage artikelen spelen bijna altijd een rol tijdens een BDSM spel.  

Vijftig tinten grijs

BDSM is voornamelijk en inzichtelijk geworden voor het grote publiek door de boek trilogie van vijftig tinten grijs. In deze boeken speelt Christian Grey een zakenman met BDSM als onderdeel van zijn leven. Na het grote succes is de boekenreeks ook verfilmd. BDSM is hierdoor bekend geworden bij het grote publiek, wat geresulteerd heeft in veel vraag naar BDSM artikelen en bondage artikelen.

BDSM Speeltjes

BDSM seksspeeltjes worden gebruikt door BDSM liefhebbers, liefhebbers van kinky sex en mensen met een speciale fetish. Tijdens “kinky” seks spelen BDSM artikelen bijna altijd een rol. Zo kent iedereen de bondage harnassen, bondage touwen en spanking paddles wel. Het aanbod  is extreem groot en veel speeltjes kunnen ook gebruikt worden voor BDSM ervaringen en rollenspellen. Populaire BDSM speeltjes zijn: zwepen, electro sex toys, chastity artikelen, boeien, dilators, tepelklemmen, tepelzuigers en speculums.

De SM speeltjes zijn verkrijgbaar bij een fysieke bdsm winkel of bij een bdsm webshop.