Dildos

dildos

Een dildo is een langwerpig speeltje in de vorm van een het mannelijke geslachtsdeel. Dildo’s zijn één van de meest populaire seksspeeltjes dat zowel geschikt is voor anaal en vaginaal genot. Let wel dat anaal dildos afwijken van vagina dildos, let dus goed op welke vibrator je koopt. Een anaal dildo is vaak een stuk gladder en minder groot. De vagina dildo daarentegen komt in allerlei maten, soorten en kleuren voor. Van oudsher werden dildos ontwikkeld voor vrouwen, tegenwoordig bestaan er speciale dildos voor mannen. De zogenaamde p-spot dildo wordt steeds populairder.

Seks met een dildo

De eerste keer seks met een dildo is altijd spannend. Verstandig is dat je eerst rustig de dildo ontdekt en aanvoelt. Als je de dildo wilt gebruiken, zoek je een rustig plekje op waar je niet gestoord kan worden.  Zorg dat je bij penetratie de tijd hebt en opgewonden bent. Beweeg de dildo heen en weer en bepaal zelf het ritme van bewegen. Ook voor stelletjes is een dildo een leuke aanvulling op het seksleven. Door de controle af te wisselen of soms uithanden te geven, geeft een heerlijk gevoel.

Wat voor soorten dildo’s zijn er allemaal?

Er zijn vele soorten dildos te vinden. Je vindt dildos in alle kleuren, maten, mogelijkheden, diktes en afmetingen. De juiste dildo kopen kan een hele opgave zijn en al helemaal door het immens grote aanbod. Seksgids.nl heeft de populairste dildos verzameld. Populaire dildos is één: voorbinddildo, dubbele dildo, xxl dildo, realistische dildo, anaal dildo, p-spot dildo en een strap on dildo. Dit zijn de meest verkochte dildos in Nederland. Een dildo koop je in een (online) seksshop.