Vibrators

vibrators

Vibrators zijn hét seksspeeltje van de vrouw. De mogelijkheden zijn ongekend groot en bieden je vele verschillende opwindende manieren om jezelf te verwennen. Duizenden vibrators vliegen er elk jaar in Nederland over de toonbank en het aantal verkochte vibrators neemt allerminst af. De verschillen qua vibrators zijn groot, de meeste vibrators zijn voor vaginaal gebruik, maar je vindt ook anaal vibrators. De anaal vibrators zijn vaak een stuk gladder en hebben een stuk minder functies dan een vaginale vibrator. Vagina vibrators daarentegen komen in allerlei soorten, maten en kleuren voor.

Seks met een vibrator

Seks met een vibrator is vooral de eerste keer een spannende ontdekkingsreis. Als je voor het eerst een vibrator gebruikt, is het verstandig om eerst de vibraties te testen, dit kan je bijvoorbeeld op je arm doen. Als je eenmaal weet wat de vibrator doet en wat de verschillende instelmogelijkheden zijn kan het genot beginnen. Ook voor stelletjes zijn er vele leuke seks vormen te verzinnen met een vibrator, ook het voorspel wordt een stuk spannender.

Welke soorten vibrators zijn er allemaal?

Het aanbod van vibrators is niet alleen mega groot, maar ook nog eens heel erg divers. Om alle verschillende vibrators te bespreken heb je veel tijd nodig. Wij van Seksgids.nl hebben de populairste vibrators verzameld. De meeste populaire vibrators zijn: g-spot vibrators, Tarzan vibrators, dubbele vibrators, p-spot vibrators, koppel vibrators, wand vibrators, strap-on vibrators, xxl vibrators, mini vibrators, luchtdruk vibrators en vinger vibrators. Een vibrator kan je kopen in een (online) sexshop!