Sekstechnieken

sekstechnieken

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Sekstechnieken“. Vind informatie over zoenen, tongzoenen, strelen, aftrekken, vingeren, beffen en pijpen. Ook is er aandacht voor anale en vaginale seks.

Iedereen wil lekkere en goede seks beleven en gebruikt hiervoor zijn eigen sekstechnieken. Pijpen, beffen, zoenen, aftrekken, vingeren en seks hebben zijn leuke en spannende manieren om je sekstechnieken te verbeteren. Voor onervaren mensen zal in het begin veel aan de sekstechniek bijgeschaafd dienen te worden. Vaak gebeurt dit met je eerste vriendje of vriendinnetje en ontdek je al spelenderwijs de vele technieken die mogelijk zijn tijdens de seks. Naarmate je meer ervaring hebt met seks, zal ook je sekstechniek verbeteren. Er zijn naast echte seks, verschillende manieren om je sekstechnieken te verbeteren. Online vind je vaak introductiefilmpjes vol met handige sekstips over sekstechnieken.

Gebruik sekstechnieken die je lekker vindt

Belangrijk bij het ontwikkelen van je sekstechniek is dat je uitgaat van wat jij lekker vindt en wat jouw opwindt. Hou je bijvoorbeeld van pijpen, bondage seks, vingeren en/of strelen? Dan is het verstandig om op deze fronten je sekstechniek te verbeteren. Mocht je een (seks) partner hebben kunnen jullie bijvoorbeeld samen nieuwe seksstandjes uitproberen of een keer BDSM proberen. Er is zoveel te leren, ook voor de ervaren seks liefhebber, dat je altijd nieuwe dingen kunt opdoen voor het verbeteren van je sekstechniek.