Seksuele Problemen

seksuele problemen

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “Seksuele Problemen“. Vind informatie over veel voorkomende problemen die zich voor, tijdens of na de seks kunnen voordoen.

Seksuele problemen komen vaker voor dan je denkt. Iedereen twijfelt wel eens of hij/zij een seksueel probleem heeft. Veel gehoorde seksuele problemen zijn: Ik kom te snel klaar en ik kan geen orgasme krijgen. Maar seksuele problemen gaan ook verder, want ook gehandicapten en mensen met een medische aandoening kunnen seksuele problemen hebben. Heb je een seksueel probleem of twijfel je of je er één hebt? Lees hier meer over seksuele problemen.

Seksuele problemen mannen

Mannen denken vaak een seksueel probleem te hebben, is mijn penis te klein/groot, kom ik te snel klaar, val ik op mannen, heb ik een rare fetish, zijn veelgestelde vragen door mannen die denken een probleem met hun seksualiteit te hebben. Goed is om te weten dat je vaak niet de enige bent met dit probleem en er meer hulp te vinden is dan dat je denkt. Wij van Seksgids.nl proberen de meest gestelde seks vragen over seksuele problemen bij mannen te behandelen.

Seksuele problemen vrouwen

De seksuele problemen bij vrouwen zijn vaak een stuk gecompliceerder en liggen vaak een stuk dieper onderhuids. Er zijn een aantal instellingen die vrouwen helpen bij hun seksuele problemen, toch kan je soms beter het internet raadplegen voor oplossingen. Problemen met het libido, waardoor de zin in seks verdwijnt of twijfels over de eigen vagina zijn vaak gehoord. Seksgids.nl probeert de meest voorkomende seksuele problemen bij vrouwen te behandelen.

Overige seksuele problemen

Elk man/vrouw heeft wel eens twijfels over seks, dit is helemaal niet raar en is juist goed. Zo forceer jezelf om erover te denken en een oplossing te vinden voor je seksueel probleem. Online zijn er vele seksuologen te vinden die je kunnen helpen bij het oplossen van je seksueel probleem. Schaam je niet en zoek naar de oplossing een alternatief is om online te zoeken naar je probleem, dit is een stuk discreter. Let alleen op dat je niet blind van het internet afgaat, zorg altijd voor een second opinion.