Geen Zin in Seks

geen zin in seks

Heb je een keer geen zin in seks? Dan is er niks aan de hand en is volkomen normaal. De reden hiervoor kan een stressvolle baan, hoofdpijn of gewoon een keer geen zin zijn. Veel mannen en vrouwen hebben regelmatig geen zin in seks, ook al vraagt de partner het wel. Dit kan seksuele problemen en relatieproblemen opleveren, helemaal als de geen zin in seks structureel is of er een andere reden voor is.

Er kunnen ook dieperliggende redenen zijn, vaak is dit in de relationele sfeer. Er zijn verschillende manieren om de zin in seks op te wekken, uiteraard kan je er ook voor kiezen om een keer geen seks te hebben. Communiceer hier wel duidelijk over met je partner. Als je structureel geen zin in seks hebt en dit eigenlijk ook nooit hebt kan je Aseksueel zijn.

Hoe voorkom ik geen zin in seks

Zin in seks is iets ongrijpbaars, elke man of vrouw heeft zijn of haar eigen manier om seksueel opgewonden te raken. Dit kan een erotisch filmpje zijn, een sexy lingerie setje of een sexy plaatje. Dit kan ook meteen de oplossing zijn als je geen zin in seks hebt. Daarnaast kan je via voorspel de zin in seks opwekken, door meer aandacht aan elkaar te besteden zullen jullie samen in een erotische setting belanden en zo opgewonden raken. Ook seksspeeltjes kunnen een rol spelen, gebruik een dildo, vibrator of masturbator om zin in seks te krijgen.