Zelfbevrediging

zelfbevrediging

Op deze pagina kun je alles vinden over het onderwerp “ Zelfbevrediging “. Vind informatie over vingeren, aftrekken, orgasmes en masturbatie. Ook is er aandacht voor zelfbevrediging hulpmiddelen.

Iedereen is begonnen met het ontdekken van zijn of haar eigen lichaam. Dit begint natuurlijk van kleins af aan, maar op seksueel gebied is dat later. Het is moeilijk aan te geven wanneer je begint met het erotisch ontdekken van je eigen lichaam. Bij sommige is dat al rond de 10 jaar en bij andere rond de 15 jaar. Via zelfbevrediging ontdek je dus je eigen lichaam en zal je zeer waarschijnlijk je eerste orgasme beleven. Masturberen is een overkoepelend woord voor zelfbevrediging. Wil je meer weten over zelfbevrediging? Lees en ontdek alles over zelfbevrediging bij Sekgids.nl.

Zelfbevrediging mannen

Als man zijn er verschillende manieren om te masturberen. Aftrekken is het populairst en is waarschijnlijk waar elke jongen mee begonnen is. Naarmate je ouder wordt zal je meer manieren ontdekken om je penis te verwennen. Daarnaast zijn er vele seksspeeltjes die zorgen voor het optimale genot tijdens een zelfbevrediging sessie. Zelfbevrediging is onschuldig en redelijk zonder gevaren, alleen bij mannen die verslaafd zijn aan masturberen kan dit op lange termijn gevaren hebben, maar vooral in de psychologische sfeer.

Zelfbevrediging vrouwen

Zelfbevrediging bij vrouwen is vooral de eerste keer een ontdekkingstocht. Al spelenderwijs kom je erachter wat je opwindt. Het is aangeraden als vrouw om voordat je seksueel actief wordt je eerst zelf gemasturbeerd hebt. Vingeren is de populairste manier om jezelf te bevredigen, ook voor vrouwen zijn er meerdere manieren, waar ook bijvoorbeeld je borsten een rol spelen. Je clitoris en g-spot spelen bij het masturberen bij vrouwen ook een grote rol.

Samen met je partner masturberen

Samen met je partner masturberen, zal als je in een relatie zit bekend voorkomen. Help elkaar en geniet van elkaars aanraking, je zal merken dat je orgasme en genot een stuk lekkerder is als je hiervan samen met je partner van geniet!