Hulpmiddelen

zelfbevrediging hulpmiddelen

Steeds meer mannen en vrouwen gebruiken hulpmiddelen om aan zelfbevrediging te doen. De meest bekende hulpmiddelen zijn seksspeeltjes, welke je helpen bij het bereiken van een orgasme. Erotische hulpmiddelen zoals vibrators, dildos, masturbators worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt, waar er vroeger er nog een taboe heerste op erotische hulpmiddelen is dat in de 21ste eeuw volledig geaccepteerd. Erotisch genot en zelfbevrediging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, elke man of vrouw is waarschijnlijk op erotisch gebied begonnen met masturbatie.

Hulpmiddelen voor vrouwen

Vrouwen gebruiken verschillende soorten hulpmiddelen voor zelfbevrediging. Dit kunnen vibrators, vagina toys, clitoris speeltjes en/of dildos zijn. Tegenwoordig is het aanbod van hulpmiddelen voor vrouwen ongekend groot, duizenden verschillende soorten seksspeeltjes zijn er te vinden in de vele (online) sexshops. Ben jij op zoek naar erotische hulpmiddelen voor zelfbevrediging? Bedenk dan goed als je een sextoy koopt wat je er precies van verwacht en welke plekjes je van je lichaam wilt bevredigen.

Hulpmiddelen voor mannen

Ook mannen zijn op zoek naar erotische hulpmiddelen om zo meer genot te halen uit het masturberen te halen. De masturbators zoals mond masturbators, kunstvagina’s, kont masturbators, penis speeltjes (penispompen en penisringen) en opblaaspoppen zijn ideale manieren voor de man om te masturberen. Ook voor mannen geldt dat er goed nagedacht moet worden als je hulpmiddelen wilt kopen. Bedenk welke plekjes je van je lichaam wilt plezieren.