A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Facesitting

Facesitting is een standje bij het beffen. Het wil zeggen dat de jongen op zijn rug ligt en het meisje met haar vulva op zijn gezicht gaat zitten. Zij knielt over zijn gezicht, waardoor hij met zijn tong haar binnenste schaamlippen en clitoris kan stimuleren.

Voordeel van dit standje voor het meisje is dat zij makkelijk kan aangeven of zij het zachter of harder wil. Wil ze een stevigere massage van zijn tong, dan duwt ze haar vulva wat dichter naar zijn tong toe. Is de stimulatie te sterk, dan gaat ze met haar bekken een beetje omhoog. Zit hij verkeerd met zijn tong dan kan ze zo verschuiven dat hij het juiste plekje raakt.

Hoe jongens ‘facesitting’ ervaren verschilt sterk. Sommigen vinden dit standje bijzonder opwindend. Maar een jongen kan dit standje ook benauwend vinden en maar één ding willen: ontsnappen. Eén manier om dit te ondervangen is zijn handen tussen zijn gezicht en haar vulva te houden. Hij kan de schaamlippen dan uit elkaar houden en het meisje omhoog duwen zodra hij het benauwd krijgt.

Dit standje wordt ook gebruikt om de anus te stimuleren. Maar dan zit het meisje meestal andersom, met haar neus in de richting van zijn voeten.

Synoniemen:

Thema