A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Seksshop

Een seksshop is een winkel gespecialiseerd in erotische artikelen voor hem en haar. In een seksshop kan je tegen betaling verschillende soorten seksspeeltjes kopen, zoals sexy lingerie, vibrators, dildos, anaal toys, masturbators, koppel seksspeeltjes, vrouwen seksspeeltjes, mannen seksspeeltjes, penis toys, anaal toys, vagina toys en nog vele andere sextoys. Er is wel een onderscheid tussen een sekswinkel en een online seksshop. Zo heeft een sekswinkel vaak een beperkt aanbod, bij een online sexshop is de collectie vaak groter en goedkoper. Discretie speelt een belangrijke rol als je een seksshop bezoekt, de kans op herkenning als je een seksshop bij jouw in de buurt inloopt, is nou eenmaal groot. Hierdoor besluiten steeds meer mensen een online sexshop te bezoeken en zo discreet de seksspeeltjes te kopen. Helaas gaat dit wel ten koste van lokale seksshops.

Lokale seksshops

Je kent vast wel een lokale seksshop bij jouw in de buurt. Vaak centraal gelegen in een grote stad, door de ontwikkeling van het internet bezoeken steeds meer mensen een online sexshop. Qua assortiment keuze heb je online een stuk meer uit te kiezen, de lokale seksshop heeft vaak beperkte display ruimte en de prijzen zijn iets hoger, vanwege de hoge kosten van personeel en huur.

Online seksshops

Zoals eerder vermeld winnen online seksshops steeds meer qua populariteit. Dit komt door de lage prijzen, groot assortiment, discrete behandeling en snelle levering, waardoor steeds meer mensen kiezen om online te shoppen naar erotische artikelen. In veel online seksshops kan je overzichtelijk de producten vergelijken en hiervoor je tijd nemen, waar je in een lokale seksshop toch vaak gehaast te werk gaat. Verbeter je seksleven en bezoek alleen of samen met je partner een seksshop.

Synoniemen: online seksshop, seks shop,

Thema