A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sexshop

Bij een sexshop kun je erotische artikelen voor mannen en vrouwen kopen. De grootte van de winkel bepaald meestal het assortiment, zo hebben lokale sexshops in tegenstelling tot online sexshops vaak een kleine winkel en dus een beperkt aanbod. Online is het assortiment vele malen groter, ook niet gek aangezien de sexshops dan niet gebonden zijn aan display ruimte. De meeste lokale sexshops zijn gevestigd in de grotere steden en/of gemeenten in de buurt.

Online sexshop

De meeste mensen die een sexshop bezoeken doen dit toch gewoon discreet online. Je loopt hierdoor geen kans op herkenning als je rustig naar sextoys aan het zoeken bent. Online zijn er vele verschillende soorten sexshops, er zijn zelfs specialistische sexshops, zoals BDSM shops, Bondage shops, Lingerie shops en Gayshops. Als je een online sexshop bezoekt heb je alle tijd en kan je rustig de seksspeeltjes zoeken en vergelijken. Ook prijstechnisch is het online winkelen naar erotische artikelen verstandig. De prijzen zijn nou eenmaal lager dan in een lokale sex shop, dit komt voornamelijk door de lage kosten van een online sexshop. De meeste online sexshops hebben een vandaag besteld, morgen in huis policy, waardoor je ook nog eens niet lang hoeft te wachten op je sextoys.

Seksartikelen in sexshop

In een gemiddelde sexshop vind je altijd vibrators, masturbators, dildos, sexy lingerie, vagina toys, anaal toys, penis toys, BDSM toys en bondage toys. Daarnaast vind je vaak drogisterij artikelen, zoals condooms en glijmiddel. Heb je een speciale wensen of wil je samen met je partner winkelen? Naast heren seksspeeltjes en vrouwen seksspeeltjes zijn er ook voor stelletjes vele soorten koppel seksspeeltjes te vinden.

Synoniemen: seksshop, sex shop, erotiek winkel

Thema